Коли дропшиппер лише починає працювати з певним постачальником, то найбільш массивною та енергозатратною справою для нього є наповнення своїх торгових майданчиків новими товарами. Однак користувачам CRM-системи МійДроп та їх партнерам пощастило, адже це можна зробити в кілька кліків, до того ж двома способами.

Перший варіант – для постачальників, які хочуть більше контролювати, що і як будуть експортувати з їхніх даних дропшиппери, другий – для постачальників, які більше покладаються на самостійність своїх продавців.

Розвивайте свій бізнес разом із МійДроп! Ведіть облік замовлень, контролюйте роботу менеджерів та багато іншого – bit.ly/3ijFbBr


Спосіб 1

Якщо постачальник бажає власноруч налаштувати параметри експорту товарів для дропшипперів та надати їм лише готову ссилку, то в обліковому записі постачальника CRM-системи перейдіть в розділ "Склад" → "Імпорт / експорт" → натисніть на блакитний напис "Експортувати товари".

Далі вікриється форма для налаштування параметрів експорту в посиланні. У відповідних полях можна зазначити назву характеристики для варіацій (розмірів), обрати ціну, категорії, націнку тощо. Потім натисніть "Сформувати вигрузку" і поділіться цим посиланням з дропшипперами у своєму Telegram-каналі чи в особистих повідомленнях.


Спосіб 2

Дропшиппери можуть також самостійно у будь-який час без участі постачальника формувати посилання з результатами експорту товарів з CRM-системи. Для цього спершу постачальнику в його обліковому записі МійДроп потрібно перейти в розділ "Склад" → "Імпорт / експорт" → "Експортувати товари" → позначити галочкою пункт "Дозволити дропшипперам експортувати товари".

Після цього в персональному кабінеті усіх дропшипперів в розділі "Постачальники" → режим перегляду профілю певного постачальника → підрозділ "Експорт" з'явится подібна форма для налаштування параметрів експорту в посиланні.

Важливо! Дропшиппери у такому разі не зможуть побачити та експортувати значення поля "собівартість товару". Для вигрузки доступні лише дроп. ціна та ціна продажу.


Як цим посиланням скористатися далі?

Детальніше про те, як саме тепер імпортувати товари безпосередньо на Prom, читайте в цій інструкції.  Якщо необхідно, щоб наявність синхронізувалася за кожною варіацією окремо, обов'язково ввімкніть Модуль "Різновиди".

Посиланням з результатами експорту товарів постачальника з CRM-системи також можна скористатися, щоб завантажити товари на лендінг чи інший спеціально розроблений для вас інтернет-магазин, якщо цей майданчик підтримує формат YML/XML, у якому формується вигрузка. У цьому разі для подальшого застосування посилання зверніться до тих розробників, які створювали вам сайт.

Розвивайте свій бізнес разом із МійДроп! Генеруйте ТТН, отримуйте сповіщення про статуси посилок в Telegram та багато іншого – bit.ly/3ijFbBr