Наприклад, ви маєте базовий товар, наявність якого спільна для кількох інших товарних позицій. Яскравий приклад: базова біла футболка на яку наноситься певне зображення на замовлення (принт) і у вас є потреба щоб усі похідні товари від базового були з однаковою наявністю.

Для того щоб налаштувати це у МійДроп, вам потрібно зайти в налаштування -> розділ Склад і спершу вимкнути функціонал резервів товарів:

Далі ви побачите, що з'явилась галочка "Синхронізувати наявність товарів із однаковим ідентифікатором", її також треба включити:

Після цього збережіть налаштування і відкрийте сторінку редагування або додавання товару і під полем "Артикул" з'явиться нове поле "ID синхронізації":

Впишіть в це поле якесь спільне значення (це може бути число чи якийсь артикул, просто цифри, або цифри і букви) для тих товарів, які хочете об'єднати між собою фунцією синхронізації наявності.

Залиште поле пустим якщо не хочете синхронізувати цей товар з іншими.

Таким чином, наприклад, якщо базова футболка в розмірі M змінить наявність з 15 на 14 (через те, що було оформлено замовлення, наприклад), то і всі пов'язані з нею товари які мають розмір M синхронізуються між собою по наявності.

Важливо! Для коректної роботи функції необхідно щоб введенні значення в поле "ID синхронізації" було ідентичне між товарами, без зайвих пробілів чи символів. Те саме стосується назви варіацій (розмірів) товарів. Якщо в одному товарі розмір назвається "M", то і в іншому він має бути підписаний ідентично!

Після зміни наявності одного із пов'язаних товарів впродовж 3-5 хвилин відбудеться синхронізація з усіма потрібними товарами (зазвичай оброблюється за кілька секунд).

Це були всі тонкоші з налаштування цієї функції, дякую за увагу!